Thursday, June 12, 2008

Moment of Truth

This tag was passed on to me by Lisa. Sorry sis, I know this has been long overdue, but anyway, here it is :).

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you've got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY'S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. My Online Journal 7. My Blogging Thoughts 8. YOUR LINK HERE!

(PLEASE Place all the links of the people who accepted this tag).

Here's your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: At Filipino Friendfinder.

2. Where did you went in your first date?
Answer: Manila

3. When was your first intimate kiss?
Answer: After I accepted his marriage proposal. :)

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: He said he can't remember how many either...LOL!

What is his/her ethnicity?
Answer: Caucasian

What is his/her favorite food?
Answer: Foods....adobo, pansit,banana pudding,beans, tacos

What is he/she like if he/she is mad?
Answer: He becomes loud.

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: While he was kneeling in front of me with the engagement ring on his hand sparkling! I was touched too, and made me teary eyed.

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: I described it in question no.8 :).

10. What's the funniest thing he did in front of you?
Answer: He danced nude...hahahaha! I'm serious, he was so hilarious! :)).

Now its your turn to put another person in the hot seat. HURRY and pass this tag to:
Catsy, Mabelle & Chari.